Limited serien

Ett projekt vi startade med 2018. När vi får lite tid över & vill testa något nytt & spännande.

Oftast bara 200 liter av varje batch om vi inte får feeling, men finns bara på få utvalda ställen så länge lagret räcker.

Limited No: 1

Vår första limited öl! Ljus pale ale i stilen som vi smaksatt med massor av hallon & blåbär. En törstsläckare för alla tillfällen.

Ofiltrerad & opastöriserad.

Humle: Calypso & Galaxy

Limited No: 2

Släpp nr 2 i vår härliga serie. En sur och fruktig Berliner Weisse med smak av körsbär

Limited No: 3

Nr 3 är ett samarbete med Ica Sälen. En torrhumlad folköl med humlen Citra, Mosaic & Rakau. En perfekt folköl för dig som sitter på gräsklipparen och vill ha lite mer smak i ölen.

Ofiltrerad & opastöriserad 

Limited No: 4

Breakfast Stout är 4 ut i serien. En len & fin stout bryggd med havregryn, chokladmalt, vete & laktossocker som förhöjer sötman. Funkar perfekt som morgonfika.

Limited No: 5

Nr 5 är ut på marknaden! Vår Bourbon Coffee Stout är en trevlig variant på Bolsjeviken. Bryggd med kallbryggt kaffe och lagrad med ekchips.

Limited No: 6

Limited Nr 6 är ett samarbete med Hemköp i Tandådalen. En lätt men trevlig folköl fullproppad med frisk mango. Finns så länge lagret räcker.

Limited No: 7

En hyllning till det klassiska vasaloppet! En fruktig och juiceig dubbelIPA bryggd med citra,mosaic, kärlek & fjällvatten

Limited No: 8

Tjeckisk folköl i sitt esse! En klassisk ofiltrerad lager bryggd med Tjeckiskt golvmältat pilsnermalt, Saaz humle, kärlek & fjällvatten. 

Limited No: 9

Första limited lanseringen på systembolaget. No 9 i vår serie lanserar vi på systembolaget och finns så länge lagret räcker. En frisk & fruktig dubbelIPA med massa humle & kärlek.

Artnr: 35015 eller klicka på bilder för vidare länk.

Följ oss gärna på sociala medier för få veta mer om kommande nyheter & limited släpp!