Limited

Ett projekt vi startade 2018. När vi får lite tid över och vill testa något nytt, oftast bara 200 L av varje batch. Finns på få utvalda restauranger eller systembolag så länge lagret räcker

2018

Hallon & Blåbär

Den första i limited serien. Ljus pale ale i stilen, smaksatt men hallon och blåbär. En törstsläckare för alla tillfällen.

Cherry Berliner

Limited No.2. En sur och fruktig Berliner weisse med smak av körsbär.

Hoppy folk

Ett samarbete med Ica Sälen. En torrhumlad folköl med humlen Citra, Mosaic & Rakau. En perfekt folköl för dig som sitter på gräsklipparen och vill ha lite mer smak i ölen.

Breakfast Stout

No. 4 ut i serien. En len & fin stout bryggd med havregryn, chokladmalt, vete & laktossocker som förhöjer sötman. Funkar perfekt som morgonfika.

2019

Bourbon coffee stout

Bourbon Coffee Stout är en trevlig variant på originalet Bolsjeviken. Men här har vi tillsatt kallbryggt kaffe samt lagrade ekchips för att få en rundare & mjukare ton.

mangoFOLK

Limited Nr 6 är ett samarbete med Hemköp i Tandådalen. En lätt men trevlig folköl fullproppad med frisk mango. Finns så länge lagret räcker.

2020

Vasahoppet

En hyllning till det klassiska vasaloppet! En fruktig och juiceig dubbelIPA bryggd med citra,mosaic, kärlek & fjällvatten.

Tjeckisk pilsner

Tjeckisk folköl i sitt esse! En klassisk ofiltrerad lager bryggd med Tjeckiskt golvmältat pilsnermalt, Saaz humle, kärlek & fjällvatten. 

Dubbel IPA

Första limited lanseringen på systembolaget. No 9 i vår serie lanserade vi på systembolaget och fanns så länge lagret räckte. En frisk & fruktig dubbelIPA med massa humle & kärlek.